Sumber Folat Sampeyan Sajatine Wiwit 2007

Supplier paling profesional kanggo L-methylfolate ing saindenging jagad.

products

Ndeleng MAGNAFOLATE®


PracDevelopmentIcon-01-3

Apa MAGNAFOLATE®?


education

MANFAAT KESEHATAN


Sapa kita

Jinkang Pharma

Kanggo luwih saka 16 taun, kita wis dadi produsen No. 2 ing donya, No.1 ing China ing industri methylfolate. Kanthi sistem jaminan kualitas sing ketat, kesadaran merek sing kuat lan layanan sawise adol tingkat dhuwur, perusahaan kita misuwur kanthi filosofi bisnis "Mung nggawe lan nyedhiyakake produk kualitas premium."

Waca liyane

  • 80
    Paten
  • 50
    Negara ekspor
  • 60.000.000
    Mupangate wong
Nutritional_supplements_1
Magnafolate®

Miwiti perjalanan kita

Manfaat Kesehatan

Preconception Care and Pregnancy

Preconception Care lan Pregnancy




Mood Health

Kesehatan swasana ati




Cognitive Improvement

Peningkatan Kognitif




Body Fitness

Kebugaran Badan




Suplemen diet

Iki merek sing kita kerja sama ...

Mitra khas ing luar negeri

quote
Methyl Life

Metil urip, merek 3 ndhuwur ing suplemen depresi ing Amazon, fokus ing bidang depresi, wis dadi pangguna setia Magnafolate®nganti pirang-pirang taun. Minangka mitra strategis, kita mbantu dheweke mlebu ing pasar China lan entuk dodolan liwat model e-commerce lintas wates.

Metil urip

quote
Ocufolin

Ocufolin®forte minangka suplemen diet sing dikembangake lan kasil dianjurake dening ophthalmologists Amerika kanggo sawetara taun. Ocufolin®forte saiki mung siji-sijine suplemen diet okular sing ngemot kalsium L-Methylfolate, saliyane bahan sing diuji ing Studi Penyakit Mata sing Gegandhengan karo Umur (ARED). Suplemen jinis anyar kasebut mbantu nyukupi kebutuhan vitamin B sing saya tambah akeh ing pasien sing nandhang penyakit mata kronis sing digabungake karo microcirculation suda lan nyuda tingkat homocysteine ​​sing gegandhengan karo penyakit.

Ocufolin


quote
Methyl Life

Metil urip, merek 3 ndhuwur ing suplemen depresi ing Amazon, fokus ing bidang depresi, wis dadi pangguna setia Magnafolate® nganti pirang-pirang taun. Minangka mitra strategis, kita mbantu dheweke mlebu ing pasar China lan entuk dodolan liwat model e-commerce lintas wates.

Metil urip

quote
Ocufolin

Ocufolin® forte minangka suplemen diet sing dikembangake lan kasil dianjurake dening dokter mata Amerika sajrone pirang-pirang taun. Ocufolin® forte saiki dadi siji-sijine suplemen diet okular sing ngemot kalsium L-Methylfolate, saliyane bahan sing diuji ing Studi Penyakit Mata sing Gegandhengan Umur (ARED). Suplemen jinis anyar kasebut mbantu nyukupi kebutuhan vitamin B sing saya tambah akeh ing pasien sing nandhang penyakit mata kronis sing digabungake karo microcirculation suda lan nyuda tingkat homocysteine ​​sing gegandhengan karo penyakit.

Ocufolin


FI Amérika Kidul

Sinau luwih lengkap

Cara Nyedhiyakake Kalsium L-5-Methyltetrahydrofolate (Aktif Folat)

Kanggo njamin asupan kalsium L-5-methyltetrahydrofolate (folat aktif) cukup, sampeyan bisa njupuk langkah-langkah ing ngisor iki:

Sinau luwih lengkap

Apa mbebayani kekurangan folat-Magnafolate

Folat minangka vitamin B sing larut ing banyu sing penting kanggo pertumbuhan lan reproduksi sel ing organisme kita. Iku mbantu ing metabolisme protei...

Sinau luwih lengkap

Temokake Keajaiban Kalsium L-5-Methyltetrahydrofolate: Rahasia kanggo Ngapikake Kesehatan Fisik lan Mental

Ing masyarakat modern, luwih akeh wong sing ngerti pentinge kesehatan fisik lan mental. Saliyane diet lan olah raga sing apik, sawetara nutrisi wis di...

Sinau luwih lengkap

Kalsium L-5-Methyltetrahydrofolate Pambuka lan Produsen Global

Kalsium L-5-Methyltetrahydrofolate Pambuka lan Produsen Global Kalsium L-5-Methyltetrahydrofolate minangka bahan farmasi penting sing akeh digunaka...

Sinau luwih lengkap

Magnafolate® Calcium 5-Methyltetrahydrofolate JinKang Hexin

Magnafolate® Calcium 5-Methyltetrahydrofolate JinKang Hexin Magnafolate® minangka merek terkenal kanthi bahan Kalsium 5-Methyltetrahydrofolate kual...

Sinau luwih lengkap
Ayo ngomong

Kita kene kanggo mbantu

Hubungi Kita
 

展开
TOP