Sumber Filat Pilihan Sampeyan Wiwit 2007

Pemasok paling profesional kanggo L-methylfolate saindenging jagad.

products

Ndeleng MAGNAFOLATE®


PracDevelopmentIcon-01-3

Napa MAGNAFOLATE®?


education

MANFAAT KESEHATAN


Sapa kita

Jinkang Farma

Liwat 14 taun, kita dadi pabrikan nomer 2 ing jagad iki, nomer 1 ing China ing industri metilfolat. Kanthi sistem jaminan kualitas sing ketat, kesadaran merek sing kuwat lan layanan purna jual tingkat tinggi, perusahaan kami misuwur amarga filsafat bisnis â € œNgane nggawe lan nyuplai produk kualitas premium .â €

Waca liyane

Nutritional_supplements_1
Magnafolate®

Miwiti lelampahan kita

Wuku Kesehatan

Preconception Care and Pregnancy

Perawatan lan Kandhutan Pratelan




Mood Health

Kesehatan Swasana




Cognitive Improvement

Dandan Kognitif




Body Fitness

Awak Fitness




Suplemen panganan

Dosis lan persiapan asam folat

Dosis lan nyiapake asam folatSuplemen asam folat kasedhiya ing konter paling apotek, toko suplemen nutrisi, toko panganan kesehatan lan toko grosir ge...

Sinau Luwih

Potensi efek samping asam folat

Potensi efek samping asam folatSuplemen asam folat biasane aman lan ditrima kanthi apik kaya sing diresepake. Dosis luwih saka 1000 mikrogram bisa nye...

Sinau Luwih

Manfaat liyane saka folat lan L-Methylfolate

Manfaat liyane saka folat lan L-Methylfolate Sawetara wong uga percaya yen folat kanthi efektif bisa nyegah stroke, nambani hipertensi lan nyuda gejal...

Sinau Luwih

Folat lan l-methylfolate kanggo kesehatan kulit lan mripat

Folat lan l-methylfolate kanggo kesehatan kulit lan mripatFolate katon migunani kanggo perawatan vitiligo, penyakit kronis sing ditondoi kanthi ilang ...

Sinau Luwih

Panyebab lan cilaka saka kekurangan asam folat

Panyebab lan cilaka saka kekurangan asam folatSaliyane kanggo nyegah cacat tabung saraf, asam folat uga bisa digunakake kanggo ngobati kekurangan asam...

Sinau Luwih

Nyegah cacat tabung saraf kanthi l-methylfolate

Nyegah cacat tabung saraf kanthi l-methylfolateFolate biasane diwènèhaké minangka suplemen nalika meteng kanggo ngurangi risiko cacat tabung saraf. Ca...

Sinau Luwih
Ayo ngobrol

Kita Ana ing kene kanggo Mbantu

Hubungi Kami
 

TOP