Sapa kita

Kisah Kita

Lianyungang Jinkang Hexin Pharmaceutical Co., Ltd.

Lianyungang Jinkang Hexin Pharmaceutical Co., Ltd. dumunung ing kutha Lianyungang sing diarani Tanah Suci inovasi medis ing China, kanthi area tanah luwih saka 56.000 m2.

Produsen karo Teknologi Inti
Ing 2007, tim R&D Jinkang Pharma miwiti fokus 99% upaya kanggo sinau babagan "Carane nggawe L-methylfolate dadi stabil?"

Ing 2012, Jinkang Pharma pungkasanipun ngrampungake masalah angel global lan ngembangake kalsium kristal L-5-methyltetrahydrofolate C stabil "Magnafolate®, sing wis kasil ngrusak monopoli paten Merck wis maintained ing industri folat kanggo liwat 10 taun lan dadi No.2 ing donya nanging No.1 ing China.

Revolusi Folat Anjog
Ing 2014, ngadhepi tantangan gedhe maneh lan ngluncurake subyek utama sing bakal mengaruhi kabeh industri folat-- cacat fatal asam folat ing cacat lair.
Ing wulan Februari 2021, kabeh eksperimen wis rampung, panliten kasebut bakal ngilangi persepsi sadurunge wong babagan asam folat lan ora ngilangi panggunaan asam folat nalika meteng bakal rampung.

Inovasi tansah Ongoing
Swara 16 taun, kita tansah nyedhiyakake L-methylfolate sing aman lan murni kanggo meteng lan bayi. Kajaba aplikasi sing wis ana, Jinkang Pharma terus njelajah aplikasi anyar Magnafolate®ing kesehatan manungsa.
Kanthi bangga, kita wis dadi pimpinan ing lapangan L-methylfolate ing saindenging jagad

Garis wektu

Perjalanan Kita

  • 2007
  • 2012
  • 2016
  • 2017
  • 2021

Miwiti Fokus Ing Sinau Aktif Folat

Kisah kita diwiwiti ing taun 2007, amarga methylfolate aktif banget kanggo disimpen. "Piye carane nggawe folat dadi stabil? " dadi kesulitan global, banjur Dr. Cheng He lan timnya metu kanggo ngatasi masalah iki. Lianyungang Jinkang Hexin Pharmaceutical Co., Ltd. didegaké ing taun 1976.

Magnafolat®Lair

Ing taun 2012, Jinkang Pharma ngembangake wangun C Crystalline sing paling murni lan paling stabil saka Calcium Salt L-5-Methyltetrahydrofloate (L-5- MTHF Ca) ing planet iki, kanthi merek dagang Magnafolate.®, sing nuduhake wangun kristal C sing unik, distribusi ukuran partikel sing luwih sempit lan seragam, kelarutan sing luwih dhuwur, luwih gampang diserap lan stabilitas sing luwih apik ing suhu kamar sajrone 36 sasi. Tanpa mangu-mangu, iki minangka lompatan sing signifikan ing bidang metilfolat.

Entuk Sertifikasi Regulasi Profesional

Ing 2016, Magnafolate®disetujoni kanthi apik ing FDA NDI 920, GRAS, EFSA, JECFA lan liya-liyane. Lan 61 paten ditrapake.

Magnafolat®Cepet ngrebut Pasar.

Magnafolat®wis diekspor menyang Welasan negara tengen Amerika Utara, Eropah, Brazil lan etc., lan njaluk reputasi banget lan popularitas ing lapangan iki.

Pimpinan & Pangembang Standar Aditif Pangan saka Kalsium 6S-5-Methyltetrahydrofolate ing China

Jinkang Pharma wis dadi pabrikan L-Methylfolate saka No.2 ing donya, No.1 ing China, anjog lan nyetel standar kanggo industri iki. Mangga mbayar manungsa waé kanggo luwih apik.

FI Amérika Kidul

Sinau luwih lengkap

Cara Nyedhiyakake Kalsium L-5-Methyltetrahydrofolate (Aktif Folat)

Kanggo njamin asupan kalsium L-5-methyltetrahydrofolate (folat aktif) cukup, sampeyan bisa njupuk langkah-langkah ing ngisor iki:

Sinau luwih lengkap

Apa mbebayani kekurangan folat-Magnafolate

Folat minangka vitamin B sing larut ing banyu sing penting kanggo pertumbuhan lan reproduksi sel ing organisme kita. Iku mbantu ing metabolisme protei...

Sinau luwih lengkap

Temokake Keajaiban Kalsium L-5-Methyltetrahydrofolate: Rahasia kanggo Ngapikake Kesehatan Fisik lan Mental

Ing masyarakat modern, luwih akeh wong sing ngerti pentinge kesehatan fisik lan mental. Saliyane diet lan olah raga sing apik, sawetara nutrisi wis di...

Sinau luwih lengkap

Kalsium L-5-Methyltetrahydrofolate Pambuka lan Produsen Global

Kalsium L-5-Methyltetrahydrofolate Pambuka lan Produsen Global Kalsium L-5-Methyltetrahydrofolate minangka bahan farmasi penting sing akeh digunaka...

Sinau luwih lengkap

Magnafolate® Calcium 5-Methyltetrahydrofolate JinKang Hexin

Magnafolate® Calcium 5-Methyltetrahydrofolate JinKang Hexin Magnafolate® minangka merek terkenal kanthi bahan Kalsium 5-Methyltetrahydrofolate kual...

Sinau luwih lengkap
Ayo ngomong

Kita kene kanggo mbantu

Hubungi Kita
 

展开
TOP